Εκδηλώσεις / Νέα

Ο καταπληκτικός δάσκαλος έρχεται για 2η φορά στην Αθήνα για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, να μας μυήσει στην αφροκουβανέζικη κίνηση! Ο δομημένος και αναλυτικός τρόπος διδασκαλίας του, βασισμένος στις γνώσεις και την εμπειρία από τον κλασικό, σύγχρονο και παραδοσιακό χορό μαζί με την κουβανέζικη «φλέβα» αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για το σωστό αποτέλεσμα !

Το αφροκουβανέζικο στοιχείο χαρακτηρίζεται από την φυσική και γήινη κίνηση, την συνειδητότητα και χαλαρότητα του σώματος. Με τις τεχνικές των αφροκουβανέζικων χορών και ασκήσεις Isolationτο σώμα αποβάλει τις περιττές κινήσεις. Όσο πιο συνειδητό και χαλαρό είναι το σώμα τόσο πιο όμορφα κινείται, φυσικά και γήινα. Αυτή είναι η κίνηση που μαγεύει!

Και φυσικά η κίνηση αυτή θα εμπλουτίσει και ομορφύνει, θα δώσει αυτό «το κάτι» παραπάνω, στον χoρό που όλοι αγαπάμε, την SalsaCubana!

Η σχολή CUBANIADANCEHOUSEθα διοργανώνει τακτικά workshopsμέσα τον χρόνο, με σκοπό την διεύρυνση των αφροκουβανέζικων χορών στην Αθήνα! Έτσι αυτοί που ενδιαφέρονται μπορούν να έχουν μια συνέχεια και εξέλιξη, χτίζοντας πάνω σε γερές βάσεις.