Εκδηλώσεις / Νέα

Μουσικοχορευτική παράσταση: «Ο Γιάννης μπήκε στο χορό…!»

Η Σχολή Χορού Cubania Dancehouse, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά μια μοναδική μουσική – χορευτική παράσταση και συγκεντρώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της χορευτές, μουσικούς, ηθοποιούς και πλήθος συντελεστών σε ένα καλοκαιρινό Final Show…!

Η παράσταση «Ο Γιάννης μπήκε στο χορό» έρχεται για μία και μοναδική φορά, στις 9 Ιουλίου, στο Θέατρο Βεάκη, για να διασκεδάσει τους θεατές, να καλωσορίσει το φετινό καλοκαίρι και να θυμίσει σε όλους πόσο σημαντικά είναι τα απλά καθημερινά πράγματα που ζούμε, πάντα μέσα από το μαγικό κόσμο του χορού…

Υπόθεση του έργου :

Ο Γιάννης, ένας νεαρός που θεωρεί το χορό κάτι ανούσιο και κάτι που ποτέ δεν θα δοκίμαζε, μπαίνει ξαφνικά σε μια σχολή χορού, συνοδευόμενος από τον κολλητό του φίλο, Γιώργο. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν…

Τι είναι αυτό που θα συμβεί και θα τον κάνει να αναθεωρήσει;
Θα αλλάξει γνώμη;
Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν η φιλία και ο έρωτας για μια απόφαση;

Μια ιστορία που καθρεφτίζει την καθημερινότητα της ζωής και της σχολής χορού, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους δημιουργούς και μαθητές της.

Η φετινή παράσταση αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα, με πλήθος κόσμου και χορευτών να συμμετέχει επί σκηνής, με σκοπό να αυξήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα κοινού και συντελεστών, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

«Νέες ιδέες εμφανίζονται, τις δουλεύουμε μαζί και όλο αυτό δημιουργεί σεβασμό και αλληλεγγύη, φιλικότητα και συνεργασία… Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια χορού!

Χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε. Οι μαθητές μέσα από εμάς κι εμείς μέσω των μαθητών… Είμαστε αλληλένδετοι, μέσα από τη δυναμική μιας μεγάλης ομάδας που αλληλοεπηρεάζεται!.

Παρατηρούμε ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος έρχεται συνειδητά να μάθει Κουβανέζικη Salsa… Αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα! Ο κουβανέζικος χορός έχει αυτήν την φυσικότητα στην κίνηση του και την ικανότητα να δημιουργεί χαρά, πράγμα που τον κάνει πολύ προσιτό στον κόσμο και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στην Αθήνα!»,
αναφέρει η Έλενα Γκότση, υπεύθυνη και ιδρυτικό μέλος της σχολής.

Χορός, Θέατρο, Μουσική…

Μια παράσταση που θα συναρπάσει κάθε θεατή!