Μαθήματα Online!

Σε αυτήν την νέα πραγματικότητα θα υπάρχει από δω και εμπρός η δυνατότητα μαθημάτων με τηλεδιάσκεψη!

Online Classes
Stay_Home

Πως θα γίνονται τα μαθήματα

Τα Online μαθήματα θα πραγματοποιούνται με την χρήση εργαλείων Video Conference (τηλεδιάσκεψη). Μέσα από αυτά τα εργαλεία θα μπορείτε να παρακολουθείτε τον δάσκαλο που διδάσκει το μάθημα και ανά περίπτωση θα μπορεί να σας παρακολουθεί και αυτός/αυτή εφόσον διαθέτετε κάμερα και χρειάζεται να σας διορθώνει. Όσοι έχετε εμπειρία με τέτοιου είδους επικοινωνίες θα βρείτε την διαδικασία πολύ απλή, ενώ θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουμε οποιονδήποτε χρειαστεί βοήθεια να συνδεθεί.

Πρόσβαση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης

Οποιαδήποτε σύνδεση σε Online μαθήματα θα πραγματοποιείται μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Cubania Dancehouse!

Πολλοί από εσάς έχετε ήδη πρόσβαση στην πλατφόρμα εφόσον παρακολουθείτε τα videos που έχουμε ανεβάσει στο "Home Alone - Coronavirus"!

Για να παρακολουθήσει κάποιος τα Online μαθήματα πρέπει να στείλει ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα αναφέρει τα μαθήματα που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε αναρτήσει. Η είσοδος στην πλατφόρμα απαιτεί να έχει γίνει κατάθεση της συνδρομής στην τράπεζα, οπότε θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα αν συμπεριλάβετε στο email σας και την τράπεζα που έχετε κάνει κατάθεση.

Πρόσβαση στην Πλατφόρμα
learning login

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Δείτε εδώ το αρχικό πρόγραμμα.

Επιπλέον ώρες και μαθήματα θα προστεθούν ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες!

Ματιά στο Πρόγραμμα
Landing 2

Πληρωμή Συνδρομών

Το κόστος παρακολούθησης των Online μαθημάτων ακολουθεί την ίδια πολιτική των συνδρομών μας. Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται τα πακετα συνδρομών:

Πακέτα Συνδρομών

Για την πληρωμή της συνδρομής σας μπορείτε να κάνετε online κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Όνομα δικαιούχου: Ελένη Γκότση

  • Alpha Bank: GR8301402140214002101044289
  • Eurobank: GR6902603640000170200675328
  • Piraeus Bank: GR5601713480006348020011252
Memberships

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε εδώ να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.